Jehněčí kotletky se salátem

Seznam surovin

Na salát:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Z jehněčích kotletek odstraníme přebytečný tuk, osolíme je opepříme a potřeme z obou stran olivovým olejem. Vložíme je do rozpálené pánve a opečeme z obou stran (z každé strany alespoň 2 minuty).

Kotletky uložíme v teple, do pánve s výpekem nalijeme jablečný džus, osolíme ho, opepříme a povaříme asi 4 minuty.

V míse smícháme vychladlé uvařené fazolky, očištěné ředkvičky a celerové stonky nakrájené na plátky a nasekanou mátu.

Kotletky rozdělíme na nahřáté talíře, přidáme salát a přelijeme šťávou z pánve.

Poznámka k receptu

Zelené fazolky povařte asi 5 minut ve vroucí osolené vodě a ihned je zchlaďte v ledové vodě, aby si zachovaly svěží zelenou barvu.

Hodnocení: 1,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 1

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...