Vařené hovězí maso v celerové omáčce

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Na pánvi rozpusťte polovinu slaniny nakrájenou na kostičky. Přidejte cibuli a nechte ji zpěnit.
Vsypte jeden najemno nastrouhaný celer a hřebíčky, ochuťte čerstvě namletým pepřem,
osolte a všechno osmažte. Podlijte vínem, prudce povařte, vlijte horký vývar a vařte
asi 15 minut. Mezitím opečte zbylou slaninu nakrájenou na plátky a zbylý celer nakrájený
na tenké hranolky. Dejte stranou. Hotovou omáčku dohladka rozmixujte. Podávejte s plátky
uvařeného masa a bramborovými noky, s plátky opečené slaniny a opečeným celerem. Můžete
ozdobit celerovou natí.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...