Pečená paprika s hovězím a brambůrky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Brambory dobře omyjeme a nakrájíme na plátky. Osolíme je, opepříme, pokapeme olejem a rozložíme do pekáče. Vložíme je do trouby vyhřáté na 200° C a pečeme asi 10 minut.

Mezitím rajčata omyjeme a nakrájíme nadrobno. V míse promícháme mleté maso s vodou a polovinou brynzy, rajčat a petrželky, směs osolíme a opepříme. Omyté papriky podélně rozkrojíme, zbavíme semínek a půlky naplníme masovou směsí.

Naplněné papriky přidáme do pekáče k bramborám a společně pečeme dalších 20 minut. Nakonec plněné papriky posypeme zbylou brynzou, petrželkou a rajčaty, která dochutíme pestem, a ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Pokud máte možnost, vyberte si u řezníka libový kus hovězího masa a nechte si ho rovnou umlít nebo si ho sami umelte doma.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...