Zázvorové hovězí kousky se zeleninou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso nakrájejte přes vlákno na malé plátky nebo nudličky, dejte ho do misky, zalijte lžící oleje, sojovou omáčkou, lžící citronové šťávy, osolte, opepřete, přidejte na plátky nakrájený očištěný česnek a zázvor a nechte v chladu rozležet alespoň hodinu.

Zeleninu očistěte, pórek nakrájejte na kostičky, mrkev na plátky, květák rozeberte na malé růžičky. Květák a mrkev vložte do horké vody, 4 minuty vařte a pak sceďte.

Na velkou rozehřátou pánev nalijte olej, vložte maso, krátce prudce opečte, teplotu snižte a opékejte doměkka, přidejte zeleninu a ještě krátce společně opékejte.

Dochuťte sojovou omáčkou a podávejte s vařenými bio těstovinami, nebo rýží.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...

Přečtěte si jinde