Hovězí svíčková po anglicku s dipem

Postup přípravy

Hovězí svíčkovou očistíme a odblaníme. Marinádu připravíme ze soli, pepře, hořčice, kečupu a malého množství sojové omáčky. Maso necháme marinovat alespoň 1 den.

Marinované maso vložíme na rozpálený gril a zvolna pečeme vcelku po celém obvodu cca 15 minut. Maso krájíme bezprostředně po sundání z grilu před servírováním na jednotlivé plátky - jsou šťavnaté a ze středu hodně narůžovělé.

Porce křehké svíčkové můžete zjemnit lilkovým dipem. Podávat můžeme s chlebem.

Poznámka k receptu

Při nákupu počítejme na osobu cca 200 g masa.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...

Přečtěte si jinde