Hovězí šašlik se zeleninou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Hovězí maso nakrájíme na kostky asi 3x3cm napícháme je na větvičky rozmarýnu a potřeme je marinádou, na kterou olej smícháme s česnekem, pepřem a chilli. Potřené maso necháme marinovat nejlépe přes noc.

Připravíme zeleninu: slaninu necháme rozehřát a na ni vložíme fazolky, rajčata a šalotku nakrájenou na měsíčky. Na prudkém plameni orestujeme, osolíme a opepříme, přidáme i větvičky rozmarýnu a na závěr kukuřici upečenou na grilu společně s masem.

Namarinované maso osolíme a zprudka grilujme z každé strany 3 minuty. Zeleninu necháme na pánvi nebo dáme do mísy a přidáme ugrilované maso. Podáváme s chlebem a ostřejší majonézou nebo speciálními dipy na grilování.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...