Hovězí maso s brokolicí a mrkví

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso nakrájejte na nudličky, osolte, opepřete a nechte krátce rozležet.Ve vroucí vodě spařte krátce na nudličky nakrájenou mrkev a na růžičky rozebranou brokolici. Sceďte a nechte okapat.

Ve větší pánvi rozehřejte olej, vložte do něj maso a za stálého promíchávání ho opékejte ze všech stran 23 minuty. Přidejte na měsíčky nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek, na kousky nakrájený pórek a ještě krátce opékejte. Vmíchejte okapanou zeleninu a prohřejte.

Ve vývaru rozmíchejte škrobovou moučku, nalijte ji do pánve a krátce povařte. Podávejte s dušenou rýží, rýžovými nudlemi nebo vařenými bramborami.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...