Vídeňská roštěná

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso na okrajích nařízněte nebo okraj odřízněte, naklepejte, osolte, opepřete, potřete olejem, dejte do vhodné nádoby, těsně uzavřete potravinářskou fólií a nechte v chladu 12 dny rozležet.
Cibule oloupejte a nakrájejte na kolečka. Rozehřejte velkou pánev, potřete ji tence olejem, vložte roštěnky a pečte z každé strany cca 45 minut.

Mezitím na druhé pánvi na sádle opečte cibuli.

Hotové roštěnky vyjměte z pánve, dejte do tepla a do pánve přidejte oříšek másla, 5 lžic vody, worcesterskou omáčku a nechte přejít varem.

Roštěnky rozdělte na talíře, přelijte šťávou a posypte cibulkou.

Podávejte s různě upravenými bramborami.

Hodnocení: 1,0/5

Hodnotilo: 2

Vaše hodnocení: 1

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...