Steaky s křepelčími vejci

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso velmi lehce naklepejte hřbetem ruky, osolte, opepřete, dejte do misky a potřete 2 lžícemi oleje, citronovou šťávou, koňakem a nechte do druhého dne rozležet.

Křepelčí vajíčka vařte 3 minuty, vychlaďte je a oloupejte. Střídavě s rajčaty je napíchejte na špejle.
Hrášek lehce zastříkněte vodou, krátce poduste, vmíchejte máslo, sůl a pepř.

Pánev rozehřejte, potřete olejem a steaky z každé strany 3 - 4 minuty opečte. Odstavte a nechte 2 - 3 minuty stát.

Brambory rozdělte na talíře, steak prokrojte ostrým nožem, rozevřete a položte na brambory, posypte hráškem a přidejte špíz.

Poznámka k receptu

Můžete podávat s různými studenými omáčkami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...