ROSTBÍF SE ZAUZENOU DOMÁCÍ MAJONÉZOU

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Očištěné maso osolte, opepřete a posypte hnědým cukrem. Zprudka opečte ze všech stran na pánvi a nechte péct v troubě při 85 °C, než maso uvnitř dosáhne teploty 52 °C. Teplotu měřte vpíchnutím kuchyňského teploměru. Na přípravu majonézy si připravte žloutky, které začněte šlehat s octem, solí a pepřem do husté bílé pěny, a poté pomalu vlévejte směs uzeného a rostlinného oleje až do doby, než majonéza získá potřebnou hustotu. Po vyšlehání dochuťte limetovou šťávou. Podávejte s whisky Talisker

Hodnocení: 1,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 1

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...