Roláda plněná švestkami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Švestky namočíme do whisky.

Plátky masa naklepeme přes fólii dotenka a posypeme směsí pepře, šalvěje a rozmarýnu. Na každý položíme jednu klobásu a švestky a stočíme do rolády. Obalíme slaninou, upevníme provázkem a přeložíme do pekáče.

Přidáme oloupané a nakrájené brambory a cibuli nařezanou na dílky. Osolíme, přiklopíme víkem a pečeme v předehřáté troubě při 170 °C asi 20 minut. Pak podlejeme protlakem smíchaným se 100 ml vody a pečeme dalších 15 minut.

Hotové rolády vyjmeme, necháme chvilku odpočinout, odstraníme provázek a nakrájíme na plátky. Přelejeme šťávou a podáváme s bramborami a cibulí

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...