Staropražský cibulář

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme, polovinu nakrájíme na jemné kostičky a polovinu na kolečka. Česnek nakrájíme na plátky a slaninu na kostičky. V kotlíku nebo kastrolu rozehřejeme olej a zprudka na něm opečeme maso se slaninou.

Přidáme jemně nakrájenou cibuli a plátky česneku, opečeme je, přisypeme papriku, přidáme protlak a zvolna opékáme asi 2 minuty.

Pak vše zalijeme polovinou vývaru, přidáme kmín a majoránku a zvolna dusíme pod pokličkou. Když je maso napůl měkké, přidáme kolečka cibule, zavaříme je a na závěr přimícháme chléb rozmočený ve zbylém vývaru. Dobře vše rozmícháme a dále dusíme, dokud není maso měkké.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...

Přečtěte si jinde