Broumovský guláš od Uršuly Klukové

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Na sádle opečeme cibulku. Přidáme mletou sladkou papriku a drcený česnek a důkladně promícháme. Přidáme na kostičky nakrájené hovězí maso, rajský protlak a po chvíli také nakrájenou mrkev a vše společně orestujeme.

Pak přilijeme 5 dl vody, přidáme oloupané brambory nakrájené na kostičky, osolíme a dusíme, dokud nejsou maso a zelenina měkké. Guláš můžeme zahustit trochou chleba.

Nakonec guláš bohatě posypeme petrželkou. Podáváme ho nejlépe s čerstvým chlebem.

Poznámka k receptu

Dobrou chuť přeje Uršula Kluková

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 2

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...