Gratinovaný zeleninový nákyp s masem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Mouku opražte a rozmíchejte dobře v mléce. Ochuťte solí a uvařte na hladký bešamel.

Zeleninu nakrájejte na kostičky, podlijte vodou, osolte a poduste doměkka.

Do chladného bešamelu přimíchejte zeleninu, na kostičky nakrájené maso, rozkvedlané vejce a dochuťte solí a pepřem.

Do vymazané formy vlijte směs, vložte do předem vyhřáté trouby a upečte při 180°C. Před podáváním posypte nasekanou zelenou petrželkou.

Poznámka k receptu

Nákyp je možné upéct přiklopený ve vodní lázni, pak se na povrchu nevytvoří kůrka.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...