Zapečená drůbeží směs se žampiony

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso rozdělte na dvě poloviny, jednu nakrájejte na kousky a druhou umelte.Cibuli nasekejte najemno, zpěňte na 20 g másla a přidejte nadrobno nakrájené žampiony, které duste doměkka. Přimíchejte masovou směs.

Ze zbytku másla, mouky a mléka uvařte hladký bešamel a přimíchejte maso s houbami. Dochuťte solí a pepřem. Pekáček vyložte pečicím papírem (nebo vymažte tukem a vysypte strouhankou), vlijte do něj hmotu, uhlaďte a posypte nastrouhaným sýrem.

Pekáček vložte do předem vyhřáté trouby (na 200°C) a zapečte při 180°C asi 25 minut. Upečený nákyp pokapejte citronovou šťávou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...