Toskánská pánev s kuřetem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Cibuli nakrájejte na klínky, žampiony na čtvrtky, kuřecí prsa na kousky. V hlubší pánvi rozpalte olej a orestujte na něm cibuli. Když změkne, přidejte žampiony a po chvíli i maso, zprudka je opékejte, dokud nezezlátnou.

2. Obsah pánve osolte, opepřete, přidejte chilli vločky a podlijte vínem. Když se odpaří, přilijte vývar a na kousky nakrájená sušená rajčata. Vařte, dokud maso není hotové, rajčata a žampiony měkké a tekutina v pánvi se nezredukuje na omáčku. V tu chvíli vmíchejte opraný špenát, nechte ho zavadnout a podávejte s rýží.

Poznámka k receptu

Tohle jídlo je neuvěřitelně variabilní – schováte do něj lecjakou zbylou zeleninu, čerstvou i konzervovanou, a když je třeba vykouzlit víc porcí, snadno ho „naředíte“ třeba cizrnou nebo bílými fazolemi.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...