Sametové kuře

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Na velké pánvi rozpalte olej.Přidejte kuřecí prsa a opékejte, dokud maso lehce nezezlátne.Poté přidejte bílé víno, sůl a pepř a nechte povařit dalších cca 10 minut, dokud není kuře hotové.

Na druhé pánvi rozehřejte olej, přidejte cibuli a česnek a nechte zpěnit. Poté přidejte žampiony a za občasného míchání smažte do změknutí.

Přidejte kuře a zakysanou smetanu, dobře promíchejte a nechte povařit dalších 5 minut.

Poznámka k receptu

Doporučujeme podávat posypané čerstvě nastrouhaným parmazánem, který dodá jemnou chuť a vůni.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...