Pikantní kuřecí maso

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Na lžíci oleje osmahněte slaninu nakrájenou nadrobno, jednu cibuli nakrájenou na měsíčky a dvě pokrájené papričky. Přidejte nasekaný česnek, maso nakrájené na kousky a orestujte. Pak zalijte konzervou rajčat, osolte, opepřete, přidejte špetku mletého nového koření a duste 20–30 minut, dokud maso není měkké. Podle potřeby podlévejte vývarem.

Pak vmíchejte čokoládu nastrouhanou najemno, cukr, skořici a míchejte, dokud se čokoláda nerozpustí.

Nakonec přidejte nasekanou petrželku.

V jiné pánvi orestujte na druhé lžíci oleje zbylé papričky s cibulí. Vmíchejte je do hotového pokrmu nebo rozdělte na jednotlivé porce.

Poznámka k receptu

Jako příloha se hodí tortilly s červenými fazolemi nebo rýže.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...