Kuřecí prsty

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Podmáslí nalijte do širší misky nebo hlubokého talíře, přidejte papriku, nasekaný tymián a lehce osolte a opepřete. Kuřecí prsa očistěte a podélně nakrájejte na tenké pruhy. Naložte je do podmáslí a nechte 30 minut marinovat.

2. Pak maso postupně vyndejte z marinády, nechte lehce okapat a obalte v kukuřičné strouhance. Nakonec v pánvi rozpalte olej, osmažte v něm kuřecí prsty dozlatova a odložte je na talíř vyložený kuchyňskou utěrkou, aby odsála přebytečný tuk.

Poznámka k receptu

Tahle svačina se vám z výletu nevrátí – oblíbené kuřecí řízečky chutnají skvěle a díky marinádě z podmáslí zůstanou šťavnaté a křupavé.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...