Kuře v rajské omáčce

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Do misky dejte kuřecí maso nakrájené na kostky o velikosti asi 2 x 2 cm. Zakapejte je citronovou šťávou
a nechte chviličku odležet. Mezitím ve větší pánvi opečte slaninu nakrájenou na kostičky, přisypte jemně
nakrájenou cibuli a nechte ji zpěnit. Přidejte maso a opečte je. Mimo oheň přimíchejte papriku, vraťte
na oheň, promíchejte a přilijte rajský protlak a petrželku, trochu opečte, osolte, opepřete a zalijte vínem.
Zakryté duste asi 15 minut. Podávejte s těstovinovým strouháním – tarhoňou. Koupíte ji v obchodech
s maďarskými potravinami.

Poznámka k receptu

Nakrájené maso zakapané citronovou šťávou nechte chviličku odležet.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...