Kuře s jablky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Kuře očistíme, omyjeme a vybereme vnitřní tuk, který nakrájíme na drobno a vyškvaříme. Na 50 g tohoto tuku osmažíme do sklovita nakrájenou cibuli, přidáme porce kuřete a také osmahneme.

Doplníme hrubě strouhanými jablky, přidáme koření, nepatrně podlijeme a dusíme asi 20 minut v tlakovém hrnci.

Měkké kuře vyjmeme, šťávu vydusíme, zasmahneme moukou, mírně podlijeme a omáčku provaříme. Dochutíme pomerančovou šťávou a solí, povaříme a procedíme na maso. Podáváme s bramborovou kaší nebo vařenou vaporizovanou rýží a hlávkovým salátem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...