Kuře po gruzínsku

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Kuře naporcujte a opečte v hrnci na oleji ze všech stran. Potom k masu přidejte nasekanou cibuli, podlijte troškou vody, přikryjte pokličkou a duste asi 15 minut.

Brambory oloupejte, rozkrájejte na větší kostky a uvařte v osolené vodě zvlášť do poloměkka. Rajčata spařte, oloupejte, rozmačkejte a osolte. Pokryjte jimi maso, na rajčatovou hmotu rozložte poloměkké brambory a vše společně duste, dokud maso nezměkne. Podle potřeby podlijte trochou vody.

Ke konci dušení přidejte všechny nasekané natě a koriandrová semena a 5 minut společně duste.

Odstavte, přimíchejte rozetřený česnek a nechte 5 minut stát. Podle chuti dosolte.

Poznámka k receptu

Podávejte samostatně nebo s pečivem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...