Drůbeží chilli con carne

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Oloupanou a drobně nakrájenou cibuli osmahneme v hrnci na rozehřátém oleji. Přidáme maso nakrájené na malé kostičky a zprudka ho za stálého míchání opečeme doběla.

Přidáme očištěnou a na kostičky nakrájenou papriku, konzervovaná sekaná rajčata, mražené fazolky a kečup, ochutíme kořením na chilli con carne a zvolna dusíme pod pokličkou, dokud není maso měkké.

Pak vmícháme konzervovanou kukuřici, dochutíme cukrem a sójovou omáčkou, podle potřeby přisolíme a ještě povaříme bez pokličky, dokud omáčka nezhoustne. Chilli necháme nejlépe den nebo dva odležet a před podáváním ho ještě podle potřeby dochutíme. Podáváme s chlebem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...