Citronovo-tymiánové kuře se žampiony

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Do mísy dejte citronovou šťávu, prolisovaný česnek, kurkumu, lístky tymiánu, 4 lžíce olivového oleje, sůl, pepř a důkladně prošlehejte.

2. Kuřecí prsa i žampiony očistěte, houby nakrájejte na čtvrtiny a vložte do marinády. Nechte 10 - 15 minut odležet. Pak rozpalte zbylý olej a opečte na něm nejprve žampiony a potom maso. Ihned podávejte.

Poznámka k receptu

Tohle kuře se hodí, i když máte na krku bandu strávníků - netrapte se u pánve, maso i žampiony vsypte do zapékací misky a upečte v troubě.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...