Masové koule s petrželovým pestem a těstovinami

Seznam surovin

Pesto:

Masové kuličky:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Z masa, strouhanky, poloviny hrnku pesta, mléka a parmazánu umíchejte masovou směs, ze které tvarujte kuličky. Slanost dodá směsi sýr. Na pánvi rozpalte olej, kuličky na něm smažte do zlatova ze všech stran zhruba 10–12 minut a na papírové utěrce nechte vsáknout přebytečný tuk.

2. Olej vylijte a kuličky vraťte do pánve, přidejte zbylé pesto, smetanu a spojte dohromady. Uvařte těstoviny na skus a promíchejte s kuličkami.

Poznámka k receptu

Zlatavé koule z krůtího masa a pesto z petržele jdou výborně k sobě se smetanou. Někomu stačí jako příloha jen kousek chleba, někdo je po italsku rád smíchá s těstovinami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...