Krůtí řízky v kabátku

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Krůtí maso nakrájíme na řízky a jemně je naklepeme (nejlépe mezi dvěma mikrotenovými fóliemi).

Celozrnnou strouhanku smícháme s nadrobno nasekanými brusinkami a čerstvými bylinkami. Řízky osolíme, obalíme v hladké mouce, pak v rozšlehaných vejcích a nakonec v ochucené strouhance.

Obalené řízky vkládáme do pánve s dostatečným množstvím rozehřátého oleje a smažíme je z obou stran dozlatova. Po usmažení je necháme odkapat na papírové utěrce.

Poznámka k receptu

Ideální přílohou jsou šťouchané brambory s nadrobno nasekanou jarní cibulkou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...