Krůtí ragú se zeleninou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Na sádle zpěňte drobně nakrájenou cibuli a mrkev. Když cibule zesklovatí, přidejte na kostky nakrájené krůtí maso, míchejte ho a opékejte, až se zatáhne a zbělí.

Pak přidejte kostku bujonu, provensálské koření, sůl, pepř, na drobné kostičky nakrájená rajčata, podlijte vodou a duste zvolna asi 30 minut, dokud maso nezměkne.

Přidejte překrájené kukuřičky, na kousky nakrájený pórek, na kostičky nakrájenou papriku a zvolna vařte do změknutí zeleniny. Nakonec osolte podle chuti a vmíchejte nasekanou zelenou petrželku. Podávejte s vařenými těstovinami, rýží nebo bramborami.

Hodnocení: 4,7/5

Hodnotilo: 3

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...