Bageta s husím masem, sýrem brie a brusinkovým čatní

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Nejprve připravte rychlé brusinkové čatní: cibuli nakrájejte nadrobno, zázvor nastrouhejte, badyán rozdrťte v hmoždíři najemno. V pánvi rozpalte olej a krátce na něm orestujte cibuli, přidejte zázvor, nechte minutku opékat a vlijte brusinky a balsamico. Krátce prohřejte, opepřete a oslaďte. Nahrubo nasekané ořechy na sucho opražte, vmíchejte je do čatní a nechte zchladnout.

2. Husí prsa i sýr nakrájejte na tenké plátky. Bagety rozřízněte, na spodní část naneste čatní, na ně položte maso a sýr, nakonec přidejte rukolu a přiklopte vrchní částí.

Poznámka k receptu

Sladké brusinkové čatní, vyzrálý sýr a jemné husí maso perfektně vyváží nahořklé tóny rukoly. Tohle je ideální společník na podzimní výlet do přírody.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...