Pečená rajčata s čerstvým sýrem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Rajčata omyjeme, rozkrojíme na poloviny a na řezu je posypeme oreganem, špetkou soli a parmazánem. Položíme je řezem dolů na plech vyložený papírem na pečení, který jsme potřeli olejem, vložíme do trouby rozpálené na 250 °C a pečeme, dokud se slupka rajčat nezačne barvit
do hněda.

Toastový chléb nakrájíme na malé kostky a opečeme je v pánvi na zbylém oleji dozlatova. Listy salátu nebo rukoly opereme a necháme dobře odkapat.

Na čtyři talíře rozdělíme salát, položíme na něj řezem dolů půlky horkých pečených rajčat, na která rozdělíme sýr nakrájený na plátky, a každou porci posypeme opečenými chlebovými kostičkami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...