Dýňové řezy

Seznam surovin

Těsto:

Náplň a na dokončení:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Z uvedených surovin vypracujte vláčné těsto a zabalené ve fólii ho uložte alespoň na 30 minut do chladničky.

2. Mascarpone vyšlehejte s mlékem a 1 lžící medu do hladké pěny.

3. Připravte si glazovanou dýni: V pánvi rozehřejte olej, vložte do něj plátky dýně a z každé strany je na mírnějším plameni půl minuty restujte. Pak je zalijte zbylým medem a pánev odstavte. Dýni s medem nechte zcela vychladnout.

4. Troubu předehřejte na 180 °C. Těsto vyjměte z chladničky a nechte chvíli stát. Vyválejte ho do tvaru obdélníku a na plechu pokrytém pečicím papírem pečte přibližně 8 až 10 minut.

5. Nechte vychladnout, potřete ochuceným mascarpone, poklaďte plátky dýně, posypte nadrcenými ořechy a nakrájejte na řezy.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...