Cibule v aceto balsamico

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Oloupeme šalotky a rozřízneme je podélně na čtyři dílky. Omyjeme a usušíme šalvějové listy a nakrájíme je na jemné proužky.

Do hrnce nalijeme olej a rozpálíme ho. Poté přidáme šalotky a šalvěj, zamícháme a necháme 1-2 minuty smažit.

Smícháme balsamico, červené víno a 50 ml vody, a společně s medem a chilli papričkami přidáme k šalotkám. Osolíme, opepříme, zakryjeme pokličkou a necháme cca 10 minut na středním ohni povařit.

Šalotky pak přendáme do misky a necháme vychladnout. Misku zakryjeme talířem a šalotky necháme v ní minimálně 8 hodin marinovat.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...