Carpaccio s fetou a ořechy

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Řepu oloupeme, překrojíme na poloviny a nakrájíme je na plátky. V kastrolu přivedeme k varu asi 3 dl vody, osolíme ji, přidáme česnek nakrájený na jemné plátky a vinný ocet a vše povaříme asi 1 minutu. Přidáme plátky řepy a zvolna je uvaříme doměkka.

Uvařenou řepu necháme v nálevu vychladnout, pak ji i s nálevem promícháme s olejem a medem a necháme odležet asi hodinu.

Plátky řepy vyjmeme z nálevu, necháme odkapat a rozdělíme je na talíře. Doplníme je kostkami sýru, omytými lístky rukoly a drcenými ořechy a podáváme s pečivem.

Hodnocení: 4,5/5

Hodnotilo: 2

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...