Nakládaný sýr feta

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Fetu nakrájejte na stejně velké kostky asi 1,5 x 1,5 cm a česnek na plátky. Těsně naskládejte do půllitrové zavařovací sklenice, prokládejte olivami, bylinkami a chilli papričkami. Zalijte olivovým olejem, pečlivě uzavřete.

2. Nechte v lednici odpočinout alespoň dva dny.

Poznámka k receptu

Řecká feta se vyrábí z čerstvého ovčího a kozího mléka, má jemnou, chuť a rozhodně ji nenahradíte mnohem slanějším balkánským sýrem. Naloženou fetu můžete uzobávat jen tak nebo přidat do salátů.

Použijte nakládací sklenici 500 ml

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...