Selská omeleta

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Nejdříve na pánvičce orestujte mraženou Selskou směs Dione. Pak si připravte klasický základ pro vaječnou omeletu (rozšlehejte 3 vejce s 3 polévkovými lžícemi vody, přidejte špetku soli a pepře a většinu nasekané petržele). Základ vlijte na rozpálenou pánev, posypte nastrouhaným sýrem, orestovanou zeleninou a nechte ztuhnout.

2. Pokud to zvládnete, můžete omeletu pomocí talíře otočit a krátce zapéct i z druhé strany. Podávejte posypané zbylou petrželkou.

Poznámka k receptu

Omeleta se zeleninou je sytá a hotová je do 20 minut. A příště můžete místo Selské směsi vyzkoušet třeba hrášek nebo špenát.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...