Okaté topinky s nivovým chlebíčkem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Z plátků toastového chleba vykrojíme obráceným hrnkem kulaté středy.

Na pánvi rozpálíme lžíci oleje a na polovinu pánve rozložíme 2 plátky šunky. Na druhé polovině pánve opečeme z obou stran jeden plátek chleba s vykrojeným středem i vykrojené kolečko.

Opečený plátek s vykrojeným středem položíme na opečenou šunku a do otvoru rozklepne vejce. Osolíme, opepříme a pečeme, až bílek ztuhne.

Opečené kolečko chleba potřeme oloupaným stroužkem česneku a posypeme strouhanou nivou. Ozdobíme ho kouskem salátu a podle chuti i feferonkou, přeložíme spolu s okatou topinkou na talíř a ihned podáváme. Stejným způsobem připravíme i další tři porce.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...

Přečtěte si jinde