Zelné rolky se slaninou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Klobásky vložíme do kastrolu, zalijeme je vodou tak, aby byly potopené, přivedeme k varu a vaříme 1 - 2 minuty. Pak je scedíme a necháme chvilku vychladnout.

Klobásky poprášíme paprikou, rozložíme na zelné listy a zabalíme do rolek, které ovineme vždy 2 plátky anglické slaniny.

V pánvi rozehřejeme olej, vložíme rolky a na středním ohni je opečeme ze všech stran. Podáváme horké jako chuťovku, doplněné bílým pečivem nebo chlebem a čerstvou či nakládanou zeleninou.

Poznámka k receptu

Moravské klobásky vypadají jako koktejlové párky, ale jsou silnější.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...