Vinná klobása pečená ve šlehačce

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Brambory oloupejte a uvařte v osolené vodě.

Do pekáčku vložte vinnou klobásu, zalijte ji šlehačkou tak, aby byla ponořená, a pečte v předehřáté troubě při 200°C, dokud se na povrchu neobjeví tuk z klobásy.

Ještě do horkých brambor přidejte máslo a rozmačkejte do kaše. Přilijte horké mléko podle potřeby a ušlehejte bramborovou kaši. Přimíchejte rozetřený česnek a majoránku a dochuťte solí.

Klobásu rozdělte na porce, obložte bramborovou kaší a ozdobte zelenou petrželkou.

Poznámka k receptu

Podávejte s rajským salátem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...