Špekové carpaccio

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Na talíř rozprostřete tenké plátky Jihotyrolského špeku. (Nezapomeňte špek vyndat z ledničky o hodinu
dříve, aby mohl uvolnit veškerou svou vůni.) Oloupejte kedlubnu a omyjte jablko a poté je nastrouhejte. Obě ingredience smíchejte v misce, přidejte jogurt, špetku soli, citronovou šťávu a ocet podle chuti. Za použití kulaté formičky položte dortík z jablek a kedlubny na špekové carpaccio. Ozdobte tenkými plátky jablek a bylinkami.

Poznámka k receptu

Pokud nemáte k dispozici kedlubnu nebo máte raději jemnější chutě, můžete použít i rukolu, polníček či jiný sezonní salát.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...