Krůtí kostky s jahodami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Krůtí maso nakrájíme asi na 10 kostiček, promícháme je s tabaskem, sójovou omáčkou a špetkou soli a necháme asi 15 minut odležet.

Majonézu smícháme s lučinou a lžičkou nálevu z pepře a podle chuti přisolíme.

Odleželé maso zprudka ze všech stran opečeme na rozpáleném oleji, pak snížíme teplotu a kostky masa necháme zvolna propéct. Teplotu snížíme a zvolna propečeme.

Očištěné jahody rozkrojíme na půlky a každou položíme na jednu kostku masa. Obojí spíchneme párátkem, přidáme trochu ochucené majonézy a doplníme kuličkami zeleného pepře a petrželkou.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...