Velikonoční snídaně

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Nakrájenou řeřichu a pažitku promícháme v misce s tvarohem a smetanou a podle chuti osolíme. Vejce oloupeme a nakrájíme na plátky. Ředkvičky očistíme a nastrouháme na tenké plátky.

Plátky masa opečeme z obou stran v pánvi na oleji (z každé strany 3 - 4 minuty) a osolíme je.

Plátky toastového chleba potřeme ochuceným tvarohem. Na čtyři položíme opečené plátky masa, nakrájená vejce a nakrájené ředkvičky. Zakryjeme je zbylými čtyřmi plátky, lehce přitlačíme k sobě a příčně překrojíme, abychom získali trojúhelníky.

Poznámka k receptu

Tvaroh balený ve vaničce není na pomazánku příliš vhodný. Je totiž dost vodnatý a po smíchání se smetanou by pomazánka byla příliš tekutá.

Hotové sendviče můžete ozdobit podélně rozkrojenými ředkvičkami, na kterých jste ponechali část nati, a několika kolečky vařených vajec.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...