Vaječné hamburgery

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Hamburgerové housky rozřízneme na půlky, lžící z nich vydlabeme většinu střídky a asi 150 g střídky si ponecháme stranou do náplně.

Do mixéru nalijeme olivový olej, přidáme kapary, petrželku, oloupané stroužky česneku, trochu pepře, ančovičky a střídku z housek a vše důkladně rozmixujeme (asi 1 - 2 minuty).

Vařená vejce oloupeme a nakrájíme na kolečka. Papriku očistíme a nakrájíme na proužky, oloupanou cibuli a omytá rajčata nakrájíme na plátky.

Spodní půlky rozkrojených housek vyložíme listy salátu, naplníme je připravenou směsí, přidáme plátky rajčat, vajec, cibule a proužky papriky a přiklopíme je vrchními půlkami housek.

Poznámka k receptu

Pokud by se vám hamburgery zdály suché, potřete spodní části housek ještě vrstvou čerstvého krémového sýru bez příchuti.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...