Pomazánka z uzené makrely

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Rybu zbavte kůže a odstraňte páteř.

2. Všechny suroviny vložte do mixéru a zpracujte na hladkou pomazánku. Umíchat ji můžete i ručně. Rybí maso pokrájejte na kousky a s ostatními surovinami důkladně prošlehejte.

3. Dochuťte solí a opepřete. Podávejte s chlebem a na kolečka nakrájenou jarní cibulkou.

Poznámka k receptu

  • Uzenou makrelu koupíte i vcelku. Pokud se rozhodnete pro filety, ušetříte práci a čas, naložené v oleji je můžete skladovat ve spíži.
  • Smetanový křen najdete v obchodě u hořčic a kečupů. Můžete samožrejmě použít i čerstvý, přidávejte ho však raději postupně, aby jeho štiplavá chuť nepřehlušila chuť ryby.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...