Plněné sladké broskve

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Kompotované půlky broskví necháme dobře odkapat a pak každou ze spodní strany seřízneme ostrým nožem, aby půlky dobře stály.

V misce vyšleháme smetanový sýr se smetanou a změklým máslem na hladký krém. Přidáme do něj nasekaný sterilovaný zelený pepř, osolíme ho a dobře promícháme. Krém naplníme do cukrářského sáčku s řezanou trubičkou a do každé půlky broskve nastříkáme úhledný kopeček.

Povrch ozdobíme drceným pepřem a snítkami zeleného kadeřavého salátu, broskve necháme dobře vychladit a podáváme je s opečenými plátky toastového chleba.

Poznámka k receptu

V létě použijte půlky čerstvých broskví, které je dobré předem oloupat. Nařízněte slupku do kříže, broskve ponořte na 30 sekund do vroucí vody a pak prsty slupku stáhněte.

Opravdoví labužníci mohou smetanový sýr nahradit měkkým kozím sýrem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...