Pikantní jablečné čatní

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Jablka oloupeme a nakrájíme na malé plátky. Zázvor a česnek oloupeme a nastrouháme najemno. Rozinky spaříme horkou vodou a necháme odkapat.

Do hrnce vsypeme plátky jablek, přidáme česnek, zázvor, rozinky, ocet, cukr, hřebíček, pepř, sůl, nasekané chilli papričky a citronovou šťávu a vaříme, dokud není vše rozvařené.

Rozvařenou jablečnou směs v mixéru důkladně rozmixujeme, čatní naplníme do čistých skleniček, zavíčkujeme a otočíme dnem vzhůru. Takto ho můžeme uchovat v lednici i několik týdnů.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...