
Ceviche (čtěte seviše) je jihoamerická specialita ze syrových ryb a podává se jako předkrm. Ani v lednici nevydrží příliš dlouho čerstvé, takže ho vždy připravte jen tolik, kolik hned zkonzumujete.
Rybí filety nakrájíme na menší kousky nebo plátky a vložíme je do mísy. Přidáme limetkovou šťávu, sůl, pepř, nasekaný koriandr, očištěnou a na kolečka nakrájenou jarní cibulku a chilli papričku
nakrájenou na tenké plátky a vše promícháme. Mísu zakryjeme fólií a uložíme na noc do chladničky.
Česnek rozebereme na stroužky, oloupeme je a krátce je opečeme spolu s cherry rajčátky v pánvi na troše olivového oleje.
Naložené ryby rozdělíme na talíře, doplníme je opečeným česnekem s rajčátky a podáváme s plátky bagety.
Ceviche (čtěte seviše) je jihoamerická specialita ze syrových ryb a podává se jako předkrm. Ani v lednici nevydrží příliš dlouho čerstvé, takže ho vždy připravte jen tolik, kolik hned zkonzumujete.
Načítám komentáře...