Rady a návody

Stoprocentně nej šunka? Jedině domácí!

Stoprocentně nej šunka? Jedině domácí!
Šunkovar Tescoma

Komerční sdělení: Už vás přešla chuť na „poctivé“ šunčičky plné vody a éček, které se na vás smějí z chladicích boxů? Stop, uvařte si vlastní šunku a bojujte za stoprocentní chuť a poctivost!

K přípravě domácí šunky budete potřebovat kvalitní maso od místního řezníka, hrnec, trpělivost a sofistikovaný šunkovar od TESCOMY. Šunkovar s ryze českým rodokmenem se od stávajících nádob výrazně liší – hliník a nerez nahradil zdravotně nezávadný plast, který odolává teplotám do 100 °C. Válcovité nádobě nechybí nožičky ze žáruvzdorného silikonu, ale tou nejdůležitější součástí šunkovaru je univerzální teploměr, umístěný ve speciálním držáku. Slouží k přesné kontrole vodní lázně v průběhu dušení šunky a výseč v ciferníku znázorňuje maximální a minimální teplotu lázně, ve které se šunka připravuje. Šunku můžete připravovat přímo v nádobě, bez použití mikrotenových či jiných plastových sáčků. Pro přípravu mini šunky použijte redukci, která je, stejně jako kuchařka s devíti recepty, ve standardní výbavě šunkovaru.

Více najdete zde: http://bit.ly/1hWUPfG

Zpět na přehled Rad a návodů

Související recepty