Vietnamská kuchyně

Vietnamská kuchyně

Odhalte tajemství vietnamské kuchyně a naučte se připravovat jídla, která si zamiloval celý svět!

Lektor: Luboš Rychvalský

Téma: Příprava vietnamských delikates

Co se naučíte

Šéfkuchař Chefparade vás na tomto kurzu naučí připravovat: GOI CUON – studené jarní závitky
s krevetami v rýžovém papíru, PHO BO – polévku s hovězím masem a rýžovými nudlemi pho a jarní cibulkou, BÁHN XEO – syčící placku neboli křupavé palačinky, plněné pečeným bůčkem, krevetami
a mungo výhonky se salátem a okurkou, BÚN CHO – grilovaný bůček a mleté vepřové maso, marinované ve sladkokyselé omáčce, s rýžovými nudlemi bún, salátem a dipem. Vše, co na kurzu uvaříte, také samozřejmě ochutnáte.

Spoustu surovin na přípravu i exotických kuchyní seženete na chefshop.cz.

Kde: Chefparade Holešovice, areál Holešovické tržnice, budova č. 36, Bubenské nábř. 306/13. Jak se do studia dostat.

Věnujte tento kurz vaření

Pokud chcete kurz věnovat, můžete si stáhnout certifikát.

Termín a cena:

Datum konání Počet volných míst Cena
20.02.2015 od 16:00 0 1490,- Kč

Jak kurz probíhal:

>