Tarts a tartlets

Tarts a tartlets

Pod vedením Michala Nikodéma, majitele a lektora známého kulinárního studia Ola Kala, zjistíte, jak vytvořit slavné francouzské koláče z křehkých test a s báječnými náplněmi.

Lektor: Michal Nikodém

Téma: FRANCOUZSKÉ KŘEHKÉ SLANÉ I SLADKÉ KOLÁČE

Kurz je vhodný pro začátečníky i nadšené amatéry

Tyto koláče jsou jednou ze základních položek proslulé francouzské gastronomie. Jsou jednoduché, lehké a delikátní i proto jsou oblíbené po celém světě. Připravují se jak nasladko, tak naslano a kromě lahodných náplní prosluly i báječným křehkým těstem. Z tohoto kurzu odejdete jako skuteční francouzští gastronomové!

Věnujte tento kurz vaření

Pokud chcete kurz věnovat, můžete si stáhnout certifikát.

Termín a cena:

Datum konání Počet volných míst Cena
17.04.2014 od 16:00 0 1990,- Kč

Jak kurz probíhal:

>