Speciality ze Sardinie

Speciality ze Sardinie

Autorka skvělé knihy Kuchařka z ostrova Sardinie a gastronomická novinářka Karolina Konečná vás v tomto unikátním kurzu naučí připravovat speciality ze Sardinie.

Lektor: Karolina Konečná

Téma: Kuchyně ostrova Sardinie

Jen s námi si vyzkoušíte:

Jak připravit plněné těstoviny culurgiones nebo „vroubkované“ malloreddus, k nim si společně uděláme klasické sardské vepřové ragú. Dojde i na jedinečné pečené sardinky a lilkové závitky.

Bonus navíc

  • Dozvíte se, jak se žije a hoduje na Sardinii, a vyzkoušíte si to na vlastní kůži.
  • Na místě si budete moci koupit za velmi výhodnou cenu Kuchařku z ostrova Sardinie a exkluzivně i speciální prkénko na výrobu těstovin malloreddus.

Kde: Chefparade Holešovice, areál Holešovické tržnice, budova č. 36, Bubenské nábř. 306/13. Jak se do studia dostat.

Spoustu surovin na přípravu i exotických kuchyní seženete na chefshop.cz.

Věnujte tento kurz vaření

Pokud chcete kurz věnovat, můžete si stáhnout certifikát.

Termín a cena:

Datum konání Počet volných míst Cena
20.03.2015 od 16:00 0 1490,- Kč

Jak kurz probíhal:

>