Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

S lektorem Chefparade se naučíte nejen chutně připravit hovězí maso, ale také se v něm lépe vyznat.

Lektor: Ondřej Vykusa

Téma: Rostbíf, roštěná, steaky...

PROČ ZVOLIT TENTO KURZ VAŘENÍ?

Netroufáte si na steaky, rostbíf nebo roštěnou? Díky našemu kurzu jejich přípravu doma hravě zvládnete!

Šéfkuchař Chefparade vás na tomto kurzu naučí, jak připravovat (nejen) toto menu:

• Rostbíf s kaparovým dipem
• Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou
• Rib eye steak s olivovo-rajčatovou omáčkou
• Hovězí à la Dijon

Kde: Chefparade Holešovice, areál Holešovické tržnice, budova č. 36, Bubenské nábř. 306/13. Jak se do studia dostat.

Spoustu surovin na přípravu (i exotických) kuchyní seženete na chefshop.cz.

Věnujte tento kurz vaření

Pokud chcete kurz věnovat, můžete si stáhnout certifikát.

Termín a cena:

Datum konání Počet volných míst Cena
21.10.2016 od 16:00 2 1490,- Kč
>